Bent u op zoek naar informatie over 0103122214? Op deze website kunt u precies zien wie u gebeld heeft. Wij verzamelen aan de hand van het telefoonnummer 0103122214 informatie. Deze informatie is afkomstig uit onze database (links te zien) en vanuit de ervaringen van onze bezoekers. Onze bezoekers hebben hieronder hun ervaringen over het telefoonnummer 0103122214 gedeeld.

Resultaten uit onze database

Helaas. Er zijn geen resultaten gevonden voor het telefoonnummer 0103122214 in onze database.

Op dit moment beschikt nummer-zoeken.net over een database van meer dan 1 miljoen telefoonnummers met bijbehorende eigenaar.

Bekijk op deze pagina of er ervaringen zijn van andere bezoekers met dit telefoonnummer.

Advertentie

Deel jouw ervaringen

ik ben 4 keer eerder gebeld vanaf dit nummer maar telkens werd er opgelegd. Deze keer meldde zich iemand die zei dat hij van TFD was en of ik meneer die-en-die was. De naam klopte. Ik zei dat hij dus die irritante beller was. Niet per se zei hij. Ik zei dat ik al diverse keren vanaf dit nummer gebeld was zonder dat iemand zich meldde. Vervolgens verbrak de TFD-meneer de verbinding.

Jos

02-09-2020

Ze bellen met een of ander verhaal over energie en zekerheidsgarantie. Ik sta ingeschreven in het bel-me-niet-register maar daar hebben ze blijkbaar ook schijt aan. Wat ze ook vertellen, ik heb nooit toestemming gegeven om te bellen en ben ook nooit klant geweest. Zoek eens op internet naar dit nummer en zie wat je tegen komt. Ongelofelijk dat daar na al die tijd nog niets aan gedaan is en dat ze daar nog gewoon hun gang kunnen gaan. Gevaarlijk clubje...

Johnny

25-09-2020

blijven maar lastigvallen, wanneer doet de overheid hier iets aan

Ed

05-08-2021

Beoordelingen 'Wij heeft mij gebeld?'

Naam:
Beoordeling:
 
Anti-spam: